Fejléc grafikai elem

Szakmai cikkek

Hírlevél feliratkozás

Szeretném kérni a szakmai hírleveleket!

Témakörök

Fókuszban a fiatalok foglalkoztatása - Győri PannonDiák üzleti reggeli

Fókuszban a fiatalok foglalkoztatása - Győri PannonDiák üzleti reggeli

2024.10.18. 10:01 Érdekességek, aktualitások

Október 17-én került megrendezésre győri üzleti reggelink, amely során a fiatalok foglalkoztatásában rejlő lehetőségekről, kihívásokról beszélgettünk vendégeinkkel. A beszélgetés során felmerült, hogy a generációk közötti sokszínűséget a résztvevő cégek milyen módon igyekeznek kihasználni annak érdekében, hogy a működésben hatékonyságnövekedést, a munkahelyi jól létben fejlődést érjenek el.

Generációk találkozása a munkahelyen

Generációk találkozása a munkahelyen

2024.10.18. 09:53 Érdekességek, aktualitások

Első őszi üzleti reggelink Miskolcon került megrendezésre, stratégiai együttműködő partnerünkkel, a Pannonjob Kft-vel, ahol a generációs sokszínűség izgalmas témájában merültünk el. Achilles Georgiu, innováció menedzsment szakértő előadásában szemléletesen mutatta be, hogy a különböző generációk hogyan közelítik meg a munkát, és miként hat rájuk a digitális átalakulás

Diákmunka piaci trendek 2024-ben

Diákmunka piaci trendek 2024-ben

2024.10.04. 14:19 Érdekességek, aktualitások

Nyaranta jelentős a diákmunka iránti kereslet munkáltatói és munkavállalói oldalról is. A diákok könnyű fizikai és szellemi pozíciók közül is válogathatnak. A munkalehetőségek nagy része a 18 év felettiek számára elérhető, azonban a fiatalabb korosztálynak is kínálnak lehetőségeket a munkáltatók. Több partnercégünknél is jellemző, hogy párhuzamosan a diákszövetkezeteken keresztüli toborzással és foglalkoztatással, az ott dolgozó munkavállalók gyermekei számára is kínálnak lehetőséget a nyári munkavállalásra.