Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
Partnereinknek a Gyakornoki Programról

PANNONDIÁK GYAKORNOKI PROGRAM
GYAKORNOKI PROGRAMOK - Támogatjuk partnereinket a sikeres munkaerő utánpótlásában

„Friss szaktudás, kevés kockázattal, költséghatékonyan”
A tág értelembe vett diákfoglalkoztatás innovatív előremozdítása!”

A PannonDiák Iskolaszövetkezet 2012 óta biztosít partnerei számára diákmunkaerőt, szolgáltatásaink magas színvonalára, stratégiai partnerünk, a Pannonjob 20 éves szakmai tapasztalata jelenti a garanciát. Az alkalmi diákmunka mellett Iskolaszövetkezetünk nagy hangsúlyt fektet a gyakornoki foglalkoztatásra. Gyakornoki programokat is kínálunk, mely szolgáltatásunk azért is népszerű ügyfeleink körében, mert amellett, hogy költséghatékony és gyors, a frissen végzett szakembereket még a munkaerőpiacra lépésük előtt integrálja az adott vállalat életébe, így kiváló megoldás a dolgozói utánpótlás-tervezéshez.

Célunk, hogy költséghatékony és tudatos utánpótlás-tervezést biztosítsunk partnereink számára a legkülönbözőbb területeken, valamint, hogy segítsük és motiváljuk a hallgatókat a tudatos karriertervezésre. A program során számos kiegészítő szolgáltatást kínálunk, amely segíti a munkáltató és a munkavállaló eredményes együttműködését és a munkaszocializációt.
A diákok segítséget nyújthatnak szervezetének a projektekben történő aktív részvételükkel, szakmai folyamatok támogatásával, valamint az operatív teendők elvégzésével.


Miért pont a PannonDiák gyakornoki program?

 

  GYORS MUNKAERŐ-BIZTOSÍTÁS, AKÁR NÉHÁNY NAPON BELÜL IS

  TELJES KÖRŰ ADMINISZTRÁCIÓ

  KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

  KÖZEL 10 ÉVES TAPASZTALAT

  KÖZEL 1000 DIÁK

  TÖBB EZER FŐS ADATBÁZIS

  TÖBB MINT 100 ELÉGEDETT ÜGYFÉL