Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
„POP” – PANNONDIÁK OKTATÁSI PROGRAM

„POP” – PANNONDIÁK OKTATÁSI PROGRAM

2015 őszétől új, sokrétű és specifikus előadásokat indítottunk útjára a felsőoktatást megkezdő, valamint a munkaerő-piacra lépés előtt álló diákok számára. Az előadások célja, hogy a már felsőoktatásban tanuló hallgatók tájékozódjanak többek között a továbbtanulási és elhelyezkedési lehetőségeikről és esélyeikről, a hallgatói évek tudatos kihasználásának fontosságáról, melynek során a felmerülő kérdések megválaszolásával, a pályaorientációval kapcsolatos kérdéseikben és tudatos karrierépítésükben szeretnénk segíteni őket. E mellett nagy hangsúlyt fektetünk az aktuális munkaerő piaci helyzet bemutatására, különböző vállalati kultúrák megismertetésére, interjú felkészítésre is.
A PannonDiák Oktatási Program segítségével a felsőoktatási intézményben tanuló diákokat a hagyományos hirdetési csatornák mellett saját előadásaink keretein belül is megszólítjuk.
A digitális oktatásra való átállásnak köszönhetően 2020 végére elkészítettük az előadásunk online változatát, amellyel online platformon keresztül érjük el a hallgatókat.

Vissza a SZOLGÁLTATÁSAINK menüpontra