Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
EB HUNGARY INVEST Kft.

EB HUNGARY INVEST Kft.

Az EB HUNGARY INVEST Kft. 2004 óta működik eredményesen, napjainkban egyre jelentősebb
szerepet tölt be a hazai generálkivitelezési piacon. A fiatalos, barátságos légkör és a rugalmas időbeosztás teszik őket vonzó munkaadóvá minden korosztály, így akár egyetemisták, pályakezdők számára is.
A cégnél 2017 óta alkalmazzák diákjainkat, jelenleg 8 fős létszámmal. Partnercégünk megbecsüli
és értékeli a Náluk foglalkoztatott diákok munkáját, ami az órabérek tekintetében is megnyilvánul,
illetve hosszú távú, stabil munkalehetőséget biztosítanak számukra, amely a diploma megszerzése után akár teljes állásban is folytatódhat. Együttműködésünk mindig stabil lábakon állt, a kapcsolattartás a lehető leggördülékenyebb formában valósult meg. Minden információ időben, teljes pontossággal kerül felszínre.
A PannonDiák által bevonzott fiatalok maximálisan megfelelnek az EBH érték – és szemléletrendszerének.
Nálunk kulcsfontosságú a csapatszellem jelenléte, egymás munkájának segítése és támogatása.
Alapvető a kölcsönös tisztelet, egymás megbecsülése, és a korrekt, etikus magatartás a munkavégzés során.
Jellemzően építőipari, mérnöki és egyéb irodai asszisztencia területére érkeznek hozzánk PannonDiákok, kiemelten Budapest és környéki munkavégzésre, de esetleges vidéki munkák kapcsán is kérhetjük támogatásukat.
Mindig az adott munkakörhöz előírt kritériumainknak megfelelő diákokat ajánlanak számunkra, akikkel hosszútávú együttműködésre számíthatunk. Mindemellett a kapcsolattartónkkal folytatott gyors és hatékony kommunikáció nagyban megkönnyíti a mindennapi munkánkat. Nagyon elégedettek vagyunk a PannonDiák szolgáltatásaival, hiszen kiváló munkájuknak köszönhetően jelenleg 8 diákot foglalkoztatunk rajtuk keresztül, akik értékes tagjai lettek az EBH csapatának.