Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
Coca-Cola HBC Magyarország Kft.

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.

A Coca-Cola HBC Magyarország Kft. a 28 országot átfogó és 590 millió fogyasztót kiszolgáló Hellenic Csoport tagja. Főbb termékeik, melyeket gyártanak és értékesítenek: Coca-Cola, Fanta, Fuzetea, Naturaqua, BURN, Cappy, Jack Daniels és Rézangyal. A vállalat székhelye Dunaharasztiban van, ahol jelenleg 33 gyakornokot foglalkoztatnak és folyamatosan újabb területekre keresnek diákmunkaerőt.
Büszkék arra, hogy több, mint 70 féle terméket forgalmaznak, és a késztermékek jelentős hányadát külföldre, 25 országba exportálják.
Partnercégünk, megbecsüli és értékeli a Náluk foglalkoztatott diákok munkáját, mely az órabérek tekintetében is megnyilvánulnak, illetve ebből adódóan lehetőség van arra is, hogy a diákokat Home Office keretein belül is alkalmazzák. A lelkes és proaktív gyakornok a területek vezetőjétől folyamatos támogatást,visszajelzést és karrierút lehetőséget kapnak. Ezzel segítenek tapasztalatot szerezni a diákok számára: a legjobb tanulóhelyek maguk a vállalatok, ahol a gyakornokok képesek fejleszteni számos kompetenciájukat.
A sikeres együttműködésünk alapja a rendszeres és hatékony kommunikáció, melynek köszönhetően azonnal sikerül átbeszélni a tapasztalatokat és a felmerülő kérdéseket az operatív feladatokat illetően.