Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
BP BSC Kft.

BP BSC Kft.

„A bp a világ egyik legnagyobb energiavállalata, mely azon dolgozik, hogy nap mint nap fényt, hőt és mobilitást biztosítson emberek milliói számára.
Segítenek csökkenteni a szén-dioxid-kibocsátást, új alacsony szén-dioxid-kibocsátású vállalkozásokat és termékeket fejlesztenek, és aktívan kiállnak a progresszív klímapolitikák mellett. A bp európai üzleti szolgáltató központja Budapesten és Szegeden mintegy 2500 munkavállalót foglalkoztat, ügyfélszolgálat, pénzügyek, beszerzés, HR services és egyéb területen.
A cégnél alkalmazott gyakornokainkat lelkesíti a közös cél és értékrend, továbbá szeretik a megszerzett tudásukat folyamatosan gyarapítani. A felsőfokú nyelvtudásnak és a hatékony kommunikációjuknak köszönhetően, jellemzően a gazdasági pozíciókban, sok tapasztalatot gyűjtenek az osztályokkal/ügyfelekkel való kapcsolattartás során.
Számukra fontos, hogy már az egyetemi évek alatt, elindítsák a karrierüket és gyakorlatban is tudják alkalmazni az iskolában megszerzett tudást. Gyakornokaink visszajelzése szerint, szeretnek ennél az inspiráló, fiatalos és rugalmas multinacionális cégnél dolgozni.”