Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
Rólunk mondták
Partnereink mondták

„A Sapa Profiles Kft., majd pedig a Hydro Extrusion Hungary Kft. 2014 decembere óta dolgozik együtt a Pannondiák Iskolaszövetkezettel. Ez idő alatt számos diákot sikerült rövid időn belül elhelyezniük különböző területekre, mint például a minőségbiztosítás, könyvelés, értékesítés, adminisztráció és recepció. A szakmai területek felől érkező visszajelzések alapján elmondható, hogy a diákok beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, megfelelően végzik feladataikat, mely köszönhető az Iskolaszövetkezet által végzett hatékony toborzásnak.”
(Győrffy Viktória, HR vezető,  Hydro Extrusion Hungary Kft.)

„A PannonDiák betanított és szellemi munkára, gyakornok pozíciókba is biztosít vállalatunknak diákmunkásokat. Az általuk nyújtott szolgáltatás tartalmazza a diákmunkaerő toborzását, kiválasztását, munkaügyi adminisztrációját, elszámolás és számlázás ügyintézését, egy kijelölt kapcsolattartóval, aki megbízhatóan intézi cégünk részére a szolgáltatással kapcsolatos ügyeket.
A PannonDiák Iskolaszövetkezettel teljes mértékben elégedettek vagyunk, a diákfoglalkoztatási szolgáltatást kiválóan, gyorsan és rugalmasan teljesíti és együttműködésünk továbbra is töretlen.”
(Baksa Réka, HR vezető, NCR Magyarország Kft.)

„Az elmúlt 1,5 évben , amióta együtt dolgozunk a Pannondiákkal, elmondhatjuk, hogy a jelölteket a megadott keresési feltételeknek megfelelően küldik, gyorsan és hatékonyan dolgoznak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy az általuk felvett diákoknak már 20%-át átvettük saját állományba. Kérdés esetén mindig elérhetőek, segítőkészek.”
(Tőzsér Tímea, Recruiter, Systemax Business Service)Diák munkavállalóink mondták

,,A Pannondiák Iskolaszövetkezettel a jelenlegi gyakornoki munkám során találkoztam első alkalommal, nem volt még korábban semmilyen tapasztalatom velük. Azonban más diákszövetkezeteknél voltam már tag előzőleg, így volt viszonyítási alapom.
Valójában tényleg csak pozitív dolgokat tudok mondani – a kapcsolatfelvétel, szerződéskötés, kommunikáció minden igazán profi volt és egy nagyon lelkes csapatot ismerhettem meg bennük.
És itt még nem fejeződött be a közös munkánk a lányokkal! Jelenlegi pozíciómban ugyanis egyik fő feladatom a diáktoborzás kézbentartása a cégnél és ennek egyik fontos pillére a folyamatos kapcsolattartás a diákszövetkezetekkel. Így egy éves tapasztalattal méltán állíthatom, hogy a Pannondiák csapata nagyon nagy segítséget jelent és igazán magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak – mind a toborzás, mind az adminisztráció terén. Az pedig már csak bónusz, hogy mennyire jó fejek a lányok és bármi van, meg tudom velük beszélni.
Összességében a Pannondiák életem egyik fontos állomása, mivel az eddigi legjobb munkahelyem és sok-sok munkatapasztalat és élmény kötődik hozzájuk! „
(Lakatos Zsófia,HR gyakornok –Sanofi)

,,Ebben az évben végeztem el egy vendéglátóipari szakgimnáziumot. Míg iskolába jártam gondolkoztam rajta, hogy kéne egy kis zsebpénz, amiből megtudok venni magamnak apróságokat, hogy egy kicsit függetlenebb legyek és betekintést nyerjek a felnőtt életbe. 18 éves voltam, amikor nevelőanyukám említette, hogy az ő cégüknél vannak diákok a Pannondiák iskolaszövetkezeten keresztül. Elmentem hát az iskolaszövetkezetbe, ahol egy nagyon barátságos csapat fogadott, és megkötöttük a szerződést. Ezek után kezdődhetett a munka az NCR Magyarország Kft.-nél. Nagyon megtetszett a munka meg maga a cég is. Olyannyira, hogy nem csak nyáron, de miután elkezdődött újra az iskola, iskolaidőben is jártam a barátommal délutánonként dolgozni. Sajnos januárban a cég lemondta a diákokat így szomorúak voltunk, hogy egy ideig nem mehetünk. Persze kipróbáltam más munkahelyeket is de egyik sem fogott meg úgy, ahogyan az NCR. Ezért boldog voltam, amikor is pár hónappal később felhívott a cégtől egy ismerősöm, akit ott ismertem meg, hogy kéne egy recepció, mert a kolléganője felmondott, és kérdezte, hogy szeretnék-e ott dolgozni. Természetesen rögtön igent mondta.
Köszönöm a Pannondiák iskolaszövetkezetnek és az NCR Magyarország Kft.-nek, hogy bepillanthattam ebbe a munkába és, hogy most is itt dolgozhatok.”
(Szkladányi Adrienn, Recepciós- NCR Magyarország Kft)

,,Szeretném néhány mondatban összefoglalni a PannonDiákkal való közös utamat.
Az Onyx étteremben az iskolaszövetkezeten keresztül dolgozhattam 5 hónapon át, majd pedig nagy örömömre a cég főállású munkavállalójává váltam, ami a PannonDiák nélkül nem valósulhatott volna meg. Tulajdonképpen megágyazta a karrieremet az iskolaszövetkezet, ami miatt nagyon hálás vagyok Nekik. Ezen kívül a személyzet nagyon lelkiismeretes és rugalmas, a fizetési határidők betartása pedig teljes mértékben megvalósul a PannonDiáknál, valamint az összeg is mindig megfelelt a számításaimnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, hiszen nekem is rengeteget segítettek és mindig korrekten jártak el.”
(Ignátkó Szabolcs, Vendéglátós- Onyx étterem)