Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
head-small-image
Diákmunka, gyakornoki program

Diákmunka, gyakornoki program?  PannonDiák Iskolaszövetkezet!

A PannonDiák Iskolaszövetkezet 2012 óta nyújt diákmunka szolgáltatást Megbízói számára. A diákfoglalkoztatás kiválóan alkalmas időszakos, projekt jellegű feladatokkal járó munkakörök betöltésére, az utánpótlás tervezésére, vagy akár friss szemlélet, új lendület beépítésére a szervezetbe. Önnek is ajánljuk ezt a foglalkoztatási formát és a PannonDiák Iskolaszövetkezetet.


A diákfoglalkoztatás előnyei:

Gyors és rugalmas

Rövid idő alatt kiválasztjuk, munkába állítjuk a megfelelő létszámú és képzettségű munkaerőt. A Megbízónak csak a szükséges munkaórát kell megrendelnie és kifizetnie.

Előrelátó
A nappali tagozatos jogviszony megszűnését követően saját állományába már a kipróbált és gyakorlattal rendelkező munkaerőt veheti fel. Támogatja a jövő munkavállalóit, hogy még iskolaéveik alatt gyakorlatra és munkatapasztalatra tegyenek szert, mielőtt kilépnek a munka világába.

Költséghatékony
A szolgáltatás igénybevételével a Megbízó megspórolhatja a toborzás, kiválasztás és a munkaügyi adminisztráció költségeit. Nem kell járulékos költségekkel, betegszabadsággal számolni. Szolgáltatásunk díja költségként számolható el, így nem befolyásolja a Megbízó bérköltségeit.

Mikor érdemes diákokat foglalkoztatni?
  • Ha gyakornokokat foglalkoztatna szakmai tudást igénylő feladatokra, kedvező feltételekkel.
  • Határozott idejű projektek, alkalmi feladatok, kampánymunkák elvégzésére.
  • Időszakos munkakiesések esetén (szülési szabadság, betegszabadság, fizetés nélküli szabadságok, stb.)
  • Ha rövidtávon van szükség a plusz munkaerőre és a feladatot diákok is tudják végezni.
  • A szezonális ingadozások rugalmas, gyors és költséghatékony kezelésére.

Miért érdemes a PannonDiák Iskolaszövetkezetet választani?

  • Több mint 100 elégedett ügyféllel rendelkezünk, akiknek egész évben folyamatosan biztosítunk diákmunkaerőt.
  • Közel 1000 diákot foglalkoztatunk szellemi és fizikai területen.
  • Több ezer fős országos adatbázissal, modern toborzó szoftverrel dolgozunk.
  • Teljes körű adminisztrációt biztosítunk: beléptetés, orvosi vizsgálat megszervezése, beosztástervezés, toborzás, kiválasztás, munkaügyi adminisztráció, bérszámfejtés, kimutatások összeállítása.
  • Extra szolgáltatásaink keretében gyakornoki programokat működtetünk, teljesítményértékelést végzünk, tréning programjaink pedig a fogadó szervezetek felkészülését, a diákok integrációját támogatják.

Vegye fel velünk a kapcsolatot Farkas Margit üzletfejlesztési vezető kollégánknál a következő elérhetőségeken: (20)949-5151, farkas.margit@pannondiak.hu